Jedzenie to nasza pasja


Nasi chefowie

Daniel Wanke

Szef kuchni, uczestnik VII edycji Top Chef Polska

Określa siebie mianem gastroseksualnego hedonisty. Jedzenie jest dla niego sztuką przez, którą można pokazać swoje "JA". Jest założycielem projektu WANKE COOK'INK pod, którego marką prowadzi warsztaty kulinarne w całej Polsce, Lubuje się zarówno w modnym amerykańskim pornfoodzie, jak i kuchni tajskiej koreańskiej czy wietnamskiej, które często łączy ze sobą tworząc nowe dania.

Pasjonat kuchni azjatyckiej

Lubię to!

Kasia Rogowska

Szef kuchni w restauracji Amfora

Doświadczenie i inspiracje czerpie z licznych miejsc pracy i podróży po Europie i Kaukazie. Z wykształcenia i w sercu artystka, z zamiłowania prawdziwa szefowa. Od 2014 roku z powodzeniem prowadziła autorską kuchnię (inspirowaną kuchnią Słowian, smakami przedwojennej Polski) w restauracji Cadenza, dla której zdobyła dwie czapki Gault&Milleau, odebrała też nagrodę dla najlepszej kobiety chef południa za rok 2017 oraz dla najlepszej kobiety chef za rok 2019. Propagatorka rodzimego rolnictwa i szczerego nieprzekombinowanego gotowania. Jej charakterystycznym znakiem są warzywne desery oraz nietuzinkowe dania z wszelkiego rodzaju korzeni. Zwolenniczka integracji środowiska lokalnej gastronomii, chętnie bierze udział w licznych projektach kulinarnych. Obecnie podbija serca gości kuchnią w nowej restauracji- Amfora- inspirowaną smakami Bliskiego Wschodu

Marcin Czubak

Uczestnik Top Chef 3

Marcin swoje doświadczenie zdobywał głównie za granicą – w szczególności na Wyspach Brytyjskich, gdzie przez 7 lat uczył się i pracował w hotelach w Szkocji. Reprezentował ten kraj podczas zawodów Escoffier organizowanych przez Cordon Blue w Londynie. Przez 2 lata był prywatnym kucharzem prezydenta Gabonu i jego rodziny. Po powrocie do kraju realizuje projekty kulinarne na rodzinnym Śląsku. Mogliście go też oglądać w jednej z edycji TOP Chef Polska. Marcin to młody, mocno stąpający po ziemi szef kuchni, zakochany w tradycyjnej kuchni i ciągle szukający wiedzy oraz nowych rozwiązań.

Twórca projektów kulinarnych, restaurator.

Lubię to!

Pole do Popisu.

Nasza historia

Pole do Popisu jest owocem naszej pasji do jedzenia i gotowania. Niezwykła atmosfera miejsca pozwoliła nam stworzyć studio kulinarne jedyne w sowim rodzaju. Niezależnie od stopnia posiadanych umiejętności czy doświadczenia, każdy z Was będzie się u nas czuć jak w domu.

Swoje umiejętności będziecie rozwijąc pod okiem doświadczonych szefów kuchni i pasjonatów gotowania, poznacie tajniki kuchni z całego świata. Niespotykane i oryginalne potrawy, zawsze świeże produkty oraz wysokiej jakości wyposażenie wpływają na jakość naszego studia.
Pole do Popisu to idealne miejsce do spędzania czasu z rodziną i znajomymi. Miejsce sprzyjające integracji oraz zawieraniu nowych znajomości. Wspólne gotowanie to świetny pomysł na prezent dla bliskiej osoby.

Dlatego dajemy Wam Pole do Popisu. Razem z nami pokochacie gotowanie!