Warsztaty Wanke Cook’ink – Mięso i więcej mięsa!

Ładowanie Wydarzenia

« Wszystkie Wydarzenia

Warsztaty Wanke Cook’ink – Mięso i więcej mięsa!

10 października @ 18:00 - 21:00

Mięso i tylko mięso! (prawie)

PODWÓJNA DAWKA MIĘSA! Każda para przygotuje 2 STEKI! Do tego sos z gorgonzoli, pieczona cebula z rozmarynem oraz ziemniaki hasselback!

Podczas warsztatów przygotujecie

New York Strip – sezonowany na sucho rostbef z grubą warstwą tłuszczu

Ribeye ♥

Ziemniaki hasselback – cieniutko nacinane i pieczone z masłem i rozmarynem ziemniaki

Pieczona cebula z octem balsamicznym i rozmarynem��

Sos serowy na bazie sera gorgonzola

Cena: 200pln/osoba

Szczegóły

Data:
10 października
Czas:
18:00 - 21:00